ChicagoHungarians.com

Guestbook

[Sign my guestbook] | [Admin panel] (restricted) | Back to Homepage
Page: [ First ][ < ][ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ > ][ Last ]

Name Email Date posted
Valentina Kunovszky withheld 7th May 2017
Munkát keresek
Kedves Chicagói Magyarok szeretnék töletek segitséget kérni ha tudtok akkor nagyon hálás vagyok nektek szeretnék dolgozni minél elöbb takaritás gyerekekre vigyázás kizárólag csak magyart keresnék mert még a nyelvel probléma van nem rég érkeztem egy 9 hónapja de már dolgoztam pár embernek és eléggé meg felelt minden ha valaki tudd nekem segiteni le irom a telefon számon és nagyon várom a hivásokat el?re is Köszönöm mindenkinek aki meg próbál segiteni! Tel:7082090093 irataim még nincsennek sajnos de bármit el vállalok.

Name Email Date posted
Michael Ban withheld 16th Apr 2017
Hungarian medal
I have a medal from my father who emigrated to the US as Bergl Oszkar, which appears to include language about grandchildren. I do not know Hungarian so cannot really translate. My question is if there is an organization who would like this piece. I can send pictures.

Name Email Date posted
Valentina Kunovszky withheld 16th Apr 2017
Munka
Sziasztok Tagok munkat keresek barmit el vallalok oregek gondozasa gyerekekre vigyazas takaritas ha barki tudd valamilyen munkat kerem valamilyen uton modon ertesitsen telefon szamom : 7734312066 barmikor elerheto vagyok bentlakast is el fogadok ha leheteseges irataim meg nincsenek nem reg jottem chicagoba ezert szeretnek minel elobb valamit dolgozni 20 eves vagyok megbizhato alkohol es drog fogyasztoja soha nem voltam nem dohanyzok elore is koszonom aki eppen tudd nekem munkat Udv Tina

Name Email Date posted
Valentina Horvath withheld 28th Mar 2017
Guestbook Entry
Munkát keresek megbízható lány vagyok éves vagyok de bármilyen munkát el végzek gyerekekre vigyázni vagy takarítani de öregek kezelése is megfelel bármi le írom a számom és ha bárki tudd valamit hívjon Köszönöm :7734312066

Name Email Date posted
Laura Sauer withheld 26th Mar 2017
Budapest Festival Orchestra in Chicago
Hello! The Budapest Festival Orchestra is coming to perform at Symphony Center in Chicago (220 S Michigan Ave) on February 8. Tickets are available at cso.org. Please feel free to email or call me if you have any questions: sauerl@cso.org, 312-294-3340. Thank you and I hope to see you there!

Page: [ First ][ < ][ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ > ][ Last ]
[Sign my guestbook] | [Admin panel] (restricted) | Back to Homepage